Fuck You Fakers

  • 23.nov.2011 kl.19:24 i Blogg

Okei,vi har akkurat fått en e-post fra vedkommende,nevner ikke navn,men tror noen allerede vet det. som har laget en fake e-post adresse til "vår blogg". den heter welovetobiasdepresno@hotmail.comDEN ER IKKE VÅR! vedkommende har skrevet følger;
"jeg visste at en eller annen løk kom til å skrive deres bloggadresse isteden for hva deres mail egentlig heter..." og et beklagelsesbrev om at det egentlig var dumt,siden de hadde fått èn mail som var personlig ment til oss.

Så vil personen som sendte e-posten til feil e-post adresse,plis sende den til welovepresnofever@hotmail.com  istedenfor? da ville vi vært utrolig takknemlige!
   Om dere får en tilbake melding der det står noe annet enn "Kari Johansen,welovepresnofever@hotmail.com" på,er det ikke oss :-) Tusen takk for at dere leser bloggen vår,IGJEN! vi hadde ikke vært så høyt oppe på listen hvis det ikke var for dere lesere (og tobias og justin da >_<)

4 kommentarer

fin blogg!

mjaanes

23.nov.2011 kl.21:44

Hihi!

jaja, Anonym

24.nov.2011 kl.18:40

herregud! du trenger ikke klikke^^haha. Det var jo bare en spøk

(PS. det var ikke meg^^)

welovetobiasdepresno

24.nov.2011 kl.19:00

Klikker ikke vi vel..? sier bare at folk må ikke ta feil av bloggadressen og e-post adressen,slik at de ikke sender til feil person >_0 som noen gjorde ^^

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er tre jenter fra Tromøy! (heia tromøygeitene!!) og vi elsker Justin Drew Bieber og den norske sangeren Tobias!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits